ЗМІ: IKEA розглядає дві умовні дати відкриття першого оффлайн-магазину в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: IKEA розглядає дві умовні дати відкриття першого оффлайн-магазину в Україні

Фондовий ринок
1541
Шведська компанія IKEA, яка хотіла відкрити перший офлайн-магазин в Україні до кінця 2020 року, поки не встигла виконати цей план. Поки що ритейлер розглядає дві умовні дати – залишок грудня або початок 2021 року.
Про це анонімно повідомив представник мережі торгових центрів, передає НВ.Бізнес.
За словами джерела, магазин IKEA в столичному ТРЦ Blockbuster Mall вже готовий – завершено оздоблювальні роботи і розставлено ​​меблі. Але точну дату відкриття магазину співрозмовник видання назвати не зміг.
Як відомо, IKEA офіційно заявила про відкриття першого в Україні магазину у вересні 2018 року. Спочатку передбачалося, що об’єкт з’явиться в ТРЦ Ocean Mall в середині 2019 року. Пізніше відкриття магазину IKEA було перенесено на кінець 2019 року. Тоді українські ЗМІ з’ясували, що ритейлер підписав договір на відкриття магазину площею близько 6 тис. кв. м в ТРЦ Blockbuster Mall. Потім запуск перенесли на весну 2020 року, проте тепер знову відклали через карантин.
Зазначимо, що IKEA почне роботу в Україні не з класичного формату, а з відносно нового Сity store. Сity store – це формат невеликих магазинів IKEA в складі більших торгових центрів. Класичний формат роботи цього бренду – будівництво власних ТЦ, яке в Україні поки не планується.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас