Microsoft і 343 Industries попередили, що Halo Infinite затримається до осені 2021 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft і 343 Industries попередили, що Halo Infinite затримається до осені 2021 року

Фондовий ринок
304
Microsoft і 343 Industries уточнили релізне вікно «некстгена» Halo Infinite – шутер планують випустити не раніше осені 2021-го. Нові терміни в великому інтерв’ю, присвяченому розробці проекту, повідомив Джозеф Стейтен – ветеран Halo Джозеф Стейтен, який в серпні приєднався до студії 343 industries на посаді творчого директора.
Спочатку планувалося, що Halo Infinite, заявлена ​​в якості одного з головних ексклюзивів Xbox Series X, буде доступна вже на старті продажів нової консолі, але в серпні проект відклали на 2021 рік. Рішенню про перенесення передувала чимала порція нещадної критики і невдоволення якістю після демонстрації геймплею на липневій презентації Xbox. Тоді розробники повідомили, що вирішили витратити більше часу, щоб в результаті зробити шутер «найбільш амбітною і якісноюї частиною серії Halo, виправдавши очікування фанатів».
У свіжому інтерв’ю розробники вкотре запевнили, що кампанія повністю готова в технічному плані, а додатковий час необхідний, щоб закінчити тестування і полірування гри.
Одночасно творці показали кілька скріншотів мультиплеєра Halo Infinite разом з артами спартанців майбутнього змагального режиму.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас