Novus проведе ребрендинг супермаркетів Billa протягом року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Novus проведе ребрендинг супермаркетів Billa протягом року

Фондовий ринок
667
ТОВ “Новус Україна”, що управляє мережею гіпер- і супермаркетів Novus і входить до литовської інвестгрупи BT Invest, планує протягом року перевести роботу магазинів Billa під вивіску Novus.
“Менш ніж за рік нам потрібно провести ребрендинг і перевести всі магазини Billa під вивіску Novus”, – розповів операційний директор “Новус Україна” Олексій Панасенко в ході RAU Summit 2020 на середу.
Він підкреслив, що це величезна робота, бо на момент купівлі мережа Billa складалася з 35 магазинів. При цьому додав, що активні переговори щодо купівлі конкурента тривали понад півроку.
“Антимонопольний комітет (АМКУ) ми пройшли швидко, тому що Novus і Billa не займають занадто велику частку на ринку України, тому бачити порушення в нашому злиття не було підстав. Ми будемо ще довго програвати і в оборотах, і в частці ринку двом найбільшим компаніям (…) Ми хочемо стати лідером Києва та київського регіону. І ця угода відповідала нашій стратегії зміцнити свої позиції в регіоні, тому що магазини Billa теж тут зосереджені”, – зазначив Панасенко.
На питання про суму угоди операційний директор “Новус Україна” сказав, що вона була “не більше $100 млн, і не була пов’язана з кредитом ЄБРР”, наданим компанії на аналогічну суму.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас