Як ФОПам отримати допомогу на дітей - роз'яснення Мінсоцполітики — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як ФОПам отримати допомогу на дітей - роз'яснення Мінсоцполітики

Казна та Політика
625
Фізичні особи підприємці – підприємці І та ІІ груп, які отримували допомогу на дітей віком до 10 років у травні-серпні поточного року, отримуватимуть її і надалі. А хто не отримував – мають звернутися до управлінь соціального захисту до 15 грудня з необхідним переліком документів.
Про це повідомляє пресслужба Міністерства соціальної політики.
“Шановні фізичні особи – підприємці І та ІІ груп, звертаємо вашу увагу на те, що Урядом відновлено виплату допомоги на дітей до 10 років на період з 01.11.2020 по 31.12.2020. Особи, які отримували виплату допомоги у травні-серпні 2020 року, таку допомогу будуть отримувати і надалі”, – ідеться в повідомленні.
ФОП, які не звертались за даною виплатою, що для призначення та виплати допомоги на дітей необхідно звернутись до управлінь соціального захисту населення, за місцем проживання до 15 грудня 2020 року, з пакетом необхідних документів у паперовій формі:
  • копіями свідоцтв про народження дітей віком до 10 років;
  • довідкою з Пенсійного фонду України про сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (індивідуальні відомості про застраховану особу за формою ОК-7);
  • копією документа, що підтверджує право на постійне проживання в Україні (для іноземця та особи без громадянства);
  • копією рішення районної у м. Києві та м. Севастополі держадміністрації, виконавчого органу міської, районної у місті (у разі її утворення) ради, сільської, селищної, міської ради об’єднаної територіальної громади або суду про встановлення опіки (у разі здійснення опіки над дитиною).
Або заповнити електронну заяву за посиланням з фотокопіями відповідних документів.

Довідка Finance.ua:

  • Кабмін продовжив виплати на дітей ФОПам, які змушені обмежити свою роботу через карантин.
  • Президент Володимир Зеленський підписав прийнятий раніше Верховною Радою закон щодо підтримки людей і бізнесу у період дії карантинних обмежень.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас