У ТОП-50 кращих компаній року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ТОП-50 кращих компаній року

Особисті фінанси
9
УКРГАЗБАНК увійшов у ТОП-50 кращих компаній року за версією видання «Власть денег». Їх фірмовий рейтинг зібрав видатні українські компанії, що розвиваються за найсучаснішими стандартами європейського бізнесу.
Впродовж року видання представляло компанії, котрі досягли – не дивлячись на всі складнощі та виклики 2020-го року – переконливих результатів у своїх напрямках та категоріях. Це компанії, що відрізняються інноваційним підходом, програмами соціальної відповідальності, незвичайними маркетинговими кампаніями та підтримкою співробітників у складний час.
До рейтингу ТОП-50 увійшли учасники українського ринку, котрі найбільше вплинули на розвиток вітчизняної економіки та на становлення всього українського бізнес-середовища.
Чому саме ми?
УКРГАЗБАНК – провідний екобанк країни і єдиний представник green banking у Східній Європі. Ми фінансуємо проєкти з енергоефективності та відновлювальної енергетики. Банк входить у ТОП-5 найбільших банків країни за обсягом активів. За більш ніж 27 років існування нашими клієнтами стали 2,1 млн українців і майже 70 тис компаній, а 250 відділень у різних куточках країни надають як традиційні, так і унікальні фінансові продукти та послуги – екокредити та екодепозити.
Нагадаємо, що цьогоріч УКРГАЗБАНК увійшов у ТОП-25 українських брендів, ТОП-25 екокомпаній, ТОП-25 лідерів діджиталізації, ТОП-25 найуспішніших українських менеджерів, ТОП-25 програм КСВ, ТОП-25 найефективніших маркетингових компаній і ТОП-25 інноваційних компаній України за версією журналу «Власть денег».
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас