Як купити дешеві авіаквитки від сервісу E-Bilet — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як купити дешеві авіаквитки від сервісу E-Bilet

Кредит&Депозит
51
Всі ми з нетерпінням чекаємо на можливість безперешкодно подорожувати. Саме тому, ми пропонуємо вам чек-лист із 12 порад, як купити дешеві авіаквитки від сервісу E-Bilet. Сподіваємось, що ці поради вже дуже скоро всім нам стануть у нагоді.
Купуючи дешеві авіаквитки, подорожувати можна не 1-2 рази на рік, а набагато частіше. Вартість авіаквитка залежить від дня тижня, сезону, кількості днів до вильоту і багато чого іншого, про що корисно знати перед початком бронювання. Тож, пропонуємо до вашої уваги поради, як економити на перельотах:
  • Купуйте авіаквитки вночі або рано вранці до початку робочого дня. Ціни на квитки в цей час нижче, а вибір більший.
  • Обирайте гнучкі дати. Дивіться всі варіанти перельотів на найближчі числа (± 3 дні).
  • Краща ціна на авіаквитки буває за 2 місяці (50-60 днів) до відправлення рейсу. Купувати квитки на літні напрямки вигідніше в грудні. Чим менше вільних місць в літаку – тим вища їх вартість.
  • Підпишіться на розсилки авіакомпаній і першими дізнавайтеся про акції і спеціальні пропозиції. Регулярні розпродажі проходять з лютого по березень і з жовтня по листопад. Слідкуйте за акціями «Чорна п’ятниця» і «Кіберпонеділок» (кінець листопада) – авіакомпанії роблять хороші знижки.
  • Купуйте авіаквитки з вильотом / прильотом в середині тижня. Найдешевші квитки продають на вівторок, середу і четвер, а найдорожчі – на вихідні та свята.
  • Авіаквитки з вильотом ввечері або вночі коштують дешевше, ніж вранці або вдень. У цьому разі треба враховувати додаткові витрати на таксі (інші види транспорту можуть бути недоступні).
  • Літайте в міжсезоння. Міжсезоння не обов’язково означає погану погоду, просто в цей час подорожує менше людей, а значить ціни знижуються не тільки на авіаквитки, але й на готелі.
  • Купуйте авіаквитки відразу в обидві сторони (RT-Round Trip). Квиток в одну сторону (OW-One Way) може коштувати дорожче, ніж з поверненням.
  • Шукайте гарячі авіаквитки на чартерні рейси. Нерозпродані місця на чартерні рейси з’являються за кілька днів до вильоту. Напрямки перельотів – курорти і популярні міста, в які продаються тури.
  • Літайте з пересадками. Політ однією авіакомпанією зі зручною пересадкою може заощадити істотну суму. Обов’язково звертайте увагу на час між стикувальними рейсами і загальну тривалість перельоту.
  • Літайте лоукост. Бюджетні авіакомпанії (лоукост, дискаунтери) завжди пропонують найнижчі ціни на авіаперельоти. Ціна квитка буде особливо вигідною, якщо не доплачувати за додаткові послуги: багаж, вибір місця, харчування.
  • Шукаючи авіаквитки, користуйтеся пошуковими системами. Вони знаходять відразу всі варіанти перельотів по заданому напрямку і вам залишається тільки обрати найкращий для себе. Однією з таких пошукових систем авіаквитків є E-Bilet. Спеціальні тарифи на 700+ авіакомпаній, знижки до 35% і річна підписка Premium, яка дає можливість отримувати додаткові знижки.
Тож вже зараз можете цікавитись улюбленими напрямками відпочинку, і будемо сподіватись, що вже скоро ми всі матимемо змогу скористатись нашими авіаквитками від E-Bilet.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас