Rolls-Royce готує аерокосмічний підрозділ до потенційного продажу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Rolls-Royce готує аерокосмічний підрозділ до потенційного продажу

Фондовий ринок
255
Британський машинобудівний холдинг Rolls-Royce Holdings Plc має намір реструктурувати аерокосмічний підрозділ ITP Aero, щоб підвищити його конкурентоспроможність, але також підготуватися до його потенційного продажу.
Компанія повідомила, що пропонує збільшити масштаби діяльності ITP Aero в рамках ланцюга поставок і інженерні та виробничі можливості бізнесу. Ініціатива спрямована на зміцнення позицій ITP Aero як однієї з найбільших світових аерокосмічних компаній, яка зможе “конкурувати з іншими гравцями аерокосмічної галузі”.
Кінцевою метою Rolls-Royce є підготовка ITP Aero до потенційного продажу. У серпні холдинг повідомив, що визначився з низкою активів для потенційного продажу, яка, як очікує компанія, дозволить їй отримати близько 2 млрд фунтів стерлінгів ($2,67 млрд).
В кінці травня Rolls-Royce повідомив, що скоротить 9 тис. робочих місць з глобального штату в 52 тис. співробітників в рамках більш масштабного плану реструктуризації. За рахунок цих ініціатив компанія розраховує заощадити понад 1,3 млрд фунтів стерлінгів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас