Святкуємо 27 років Юнекс Банку! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Святкуємо 27 років Юнекс Банку!

Особисті фінанси
36
Існує теорія, що після 21 року ріст зупиняється. Не перевіряли чи справді це так щодо організму людини, але що стосується банку – точно ні. «Незабутній» 2020 рік ще раз нагадав нам, що, можливо, після 25-ти усе тільки розпочинається.
Святкуємо сьогодні День Народження банку – нам 27 років!
Нові проекти
За минулий рік ми в UnexBank відчули на собі зміни суспільних настроїв та потреб. Спочатку післясвятковий період, а потім – одразу карантин, який все ще тримає нас у певних межах. На виклики сьогодення ми створювали не тільки нові послуги, а й нові продукти банку:
1. Безвідсотковий кредит готівкою «Крижаний бум», що мав на меті підтримати клієнтів у період «після свят». Протягом перших трьох місяців клієнти не сплачували відсотків за користування кредитом – і це була принципово унікальна пропозиція.
2. На зміну готівці прийшла необхідність безготівкових розрахунків. На що ми створили зручну дебетову карту для щоденних розрахунків UnexSmart. Чому зручна? Тому що вигідна – аж 5 конкурентних переваг: без комісій, з кешбеком та максимальним онлайн-функціоналом.
3. Не оминули стороною і необхідну підтримку для клієнтів під час першого карантину. Саме тому оперативно запровадили кредитні канікули для бізнесу та для фізичних осіб. До речі, ЮнексБанк був одним з перших банків, хто запровадив ініціативу кредитних канікул.
4. Розшири функціонал мобільного додатку UnexBank, а в допомогу до нього – створили чат-бот з найпоширенішими питаннями у Viber, Telegram, Messenger. Відтепер можна не просто переказувати гроші без комісії та розраховуватися онлайн, а й оплачувати послуги через додаток. А до кінця року діє акція на оплату комунальних послуг без комісії та з автоматичним кешбеком 5%.
5. Запустили нові можливості для підприємців у пакетах «Кредит для бізнесу», «Кредитна лінія», «Фрілансер».
Нові проекти несуть за собою нові цифри – підтвердження активної роботи. Вже більше 6000 нових клієнтів скористалися необхідною у цьому році «фінансовою подушкою» – кредитною карткою UnexCard. І хоча ми не перестаємо стверджувати, що кредитна карта – це ваш спокій, все більше клієнтів надає перевагу новій дебетовій картці UnexSmart – більше 1000 клієнтів. Окрім того, ми продовжуємо бути банком з найбільшими кешбеками: за поточний рік банк виплатив кешбек 800 клієнтам на суму більше 500 тис. грн!
Нові нагороди
Ефективна робота не може бути не поміченою. І ми щиро вдячні, що наша діяльність була оцінена як успішна, креативна та стабільна. І це не порожні слова, а статус, підтверджений нагородами за останній рік:
  • Нагорода FinAwards 2020 у номінації «Найкреативніша рекламна кампанія кредитної картки – UnexCard».
  • Нагорода «БАНК РОКУ – 2020» у номінації «Найвигідніша платіжна картка ринку – UnexSmart».
  • Престижна нагорода «Зірка Якості», що присвоюється за незмінно високу якість і досягнення в бізнесі за результатами ранжування Національного Рейтингу якості товарів і послуг.
  • Сертифікати «IBI-Рейтинг», що підтверджують високий рейтинг надійності банківських вкладів на рівні «4+».
  • Отримали статус повноправного члена (principal member) міжнародної платіжної системи Mastercard. А це, перш за все, довіра цієї системи до Юнекс Банку як учаснику транзакційного бізнесу в Україні.
Та не тільки Банк цього року отримав нагороди. У нашій команді з’явилася перша «Віце-міс НАБУ 2020 від UnexBank»!
Цього літа незалежна асоціація банків України (НАБУ) провела щорічний конкурс «Міс НАБУ – 2020», щоб обрати чарівних та перспективних переможниць. Учасниці цього конкурсу – співробітниці українських банків. І одна з 5 переможниць – учасниця від ЮнексБанк.
Пишаємось усією нашою командою – без неї не було б жодного з проектів, жодної з нагород. І дякуємо за підтримку постійним клієнтам!
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас