Креді Агріколь розширив перелік партнерських програм для агроклієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь розширив перелік партнерських програм для агроклієнтів

Особисті фінанси
24
Креді Агріколь уклав договір з компанією «Нафтобізнес Контракт», розширивши перелік партнерських програм з кредитування обігового капіталу для агроклієнтів банку. Нафтобізнес Контракт входить у групу компаній «Надежда», яка є одним з найбільших постачальників скрапленого газу в Україні, а також потужним постачальником нафтопродуктів. Група управляє роздрібною мережею BVS, яка представлена автозаправними станціями, нафтобазами та газонаповнюючими станціями по всій Україні.
У рамках партнерської програми агроклієнти Креді Агріколь мають можливість отримати кредит для придбання паливно-мастильних матеріалів на вигідних умовах.
У портфелі Креді Агріколь наразі більше 30 партнерських програм. У рамках партнерських програм банк пропонує фінансування не тільки насіння, засобів захисту рослин, добрив, паливно-мастильних матеріалів, а і сільськогосподарської техніки та обладнання. В цілому Креді Агріколь має широкий спектр продуктів фінансування, що задовольняють усі потреби агроклієнтів: фінансування обігового капіталу, авалювання векселів, надання банківських гарантій та інвестиційне фінансування. Кожному бізнесу банк гарантує унікальний підхід, який поєднує агроекспертизу та фінансову оцінку компаній.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас