Зустрічайте новорічну депозитну акцію "Солодкі відсотки" від АТ "КІБ" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зустрічайте новорічну депозитну акцію "Солодкі відсотки" від АТ "КІБ"

Кредит&Депозит
53
Гарантовано отримайте додатковий відсоток до основної ставки до 5% річних та своє особисте передбачення на Новий рік!
Новорічні свята в кожного викликають особливі емоції. Для більшості з нас це спогади з дитинства: очікування новорічного дива, аромат ялинки та, звичайно, солодких мандаринів! В цей святковий час хочеться дарувати один одному подарунки та яскраві емоції. Ми теж підготували своїм Клієнтам особливі подарунки. Розміщайте депозит в «Комінбанку» в національній або іноземній валюті, обирайте скретч-картку, гарантовано отримуйте додатковий відсоток річних до основної річної ставки по вкладу та своє особисте передбачення на Новий рік! Почніть святкувати вже зараз, а ми подбаємо, щоб аромат Нового року та солодких відсотків відчув кожен.
Умови акції:
Період проведення Акції «Солодкі відсотки»: з 01.12.2020 р. по 15.01.2021 р.
В Акції беруть участь вклади, розміщені на строк від 6 місяців і більше на умовах депозитного вкладу «Максимальний дохід», розміщені протягом проведення Акції.
Ставка по вкладу «Максимальний дохід»: до 11,5% річних в національній валюті та до 3,3% річних в іноземній валюті (долар США та Євро).
Додаткові відсотки до основної суми вкладу зазначені на скретч-картці та складають: «0,5», «0,75», «1», «2» та «5» процентів річних. Скретч-картки зі ставкою «2» та «5» процентів річних розповсюджується лише на Вклади в гривні.
Повні умови акції за посиланням
За матеріалами:
Комінбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас