ПриватБанк подає апеляцію на рішення Дніпропетровського обласного госпсуду щодо офісу "Океанмаш" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк подає апеляцію на рішення Дніпропетровського обласного госпсуду щодо офісу "Океанмаш"

Особисті фінанси
22
ПриватБанк подає апеляцію на рішення Господарського суду Дніпропетровської області за позовом НВ ТОВОКЕАНМАШ”, яким суд підтримав спробу позбавити банк права власності на одну з будівель головного офісу в Дніпрі.
Як повідомила прес-служба банку, 26 листопада Госпсуд в повному обсязі задовольнив позовні вимоги компанії, яка незаконно претендує на офісне приміщення, що перебуває у власності банку.
Згідно із заявою прес-служби ПриватБанку, будівля “Океанмашу” як предмет іпотеки на законних підставах перейшла у власність банку до націоналізації, в серпні 2016 року. І така судова тяжба є черговою спробою дестабілізувати роботу ПриватБанку, ще однією міною уповільненої дії, закладеною при оформленні переходу заставного майна у власність банку до націоналізації.
Судові суперечки навколо права власності на один з офісів банку, в якому до введення карантину працювало півтори тисячі співробітників, не вплинуть на поточну діяльність банку і безперебійну роботу його сервісів. З березня 2020 року співробітники працюють дистанційно, а в разі подальшого негативного розвитку судового розгляду щодо цього об’єкту співробітники будуть розміщені в інших офісах банку.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас