Банк Кредит Дніпро увійшов до топ-10 банків за об’ємом фінансової підтримки агропромислового комплексу мінекономіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк Кредит Дніпро увійшов до топ-10 банків за об’ємом фінансової підтримки агропромислового комплексу мінекономіки

Кредит&Депозит
37
Банк Кредит Дніпро посів 8-му сходинку за розміром фінансової підтримки у 2020 році, отриманої клієнтами банку в межах програми Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Всього до програми долучилося 33 банки. Так, більш ніж 30% клієнтів агросектору Банку Кредит Дніпро отримали компенсацію відсоткової ставки за залученими банківськими кредитами у національній валюті в розмірі 23,6 млн грн з державного бюджету України.
Відповідно до програми часткова компенсація становила 1,5% облікової ставки НБУ за період з січня по жовтень 2020 року. Банк Кредит Дніпро виступав агентом між власними клієнтами, які оформили кредити в фінустанові, та Мінекономіки. Фінансова підтримка агропромислового комплексу здійснюється шляхом здешевлення кредитів на основі Постанови Кабміну №300 з усіма змінами та доповненнями.
«Співпраця Банку з Мінекономіки тривала декілька місяців в 2020 році – після підписання Меморандуму. Ми плануємо й надалі у 2021 році брати участь у проектах міністерства для надання нашим клієнтам всіх можливостей, які пропонує держава, в тому числі й у напрямку компенсацій», – підкреслила Тетяна Поплавська, заступник Голови Правління з корпоративного бізнесу.
Розвиток сільського господарства – один із стратегічних напрямків для банку. Фінустанова надає аграріям послуги в фінансуванні поточних потреб, в розрахунково-касовому обслуговуванні та кредитуванні придбання сільськогосподарської техніки.
Банк Кредит Дніпро входить до ТОП-20 фінансових установ України за розміром валових активів та згідно з класифікацією Національного банку України знаходиться в групі банків з приватним капіталом. Станом на 01.11.2020 активи банку становлять 10 955 млн грн, статутний капітал – 1 280 млн грн.
За матеріалами:
Банк Кредит Дніпро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас