Tesla надасть своїм клієнтам віддалений доступ до віделкамер електрокарів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla надасть своїм клієнтам віддалений доступ до віделкамер електрокарів

Технології&Авто
484
Компанія Tesla планує надати своїм клієнтам віддалений доступ до відеокамер електрокарів, оснащених системою Autopilot. Власники Tesla зможуть спостерігати за станом своїх авто і навколишнім cередовищем у режимі реального часу.
Система допомоги водієві у керуванні автомобілем Tesla Autopilot може не тільки контролювати дорожню ситуацію, але і стежити за обстановкою навколо авто, поки всередині нікого немає.
Інженери Tesla навіть розробили спеціальний «Режим часового» (Sentry Mode), який автоматично вмикає камери автопілота, коли до автомобіля хтось наближається.
Уже у наступному оновленні ПЗ електрокарів Tesla компанія може додати функцію трансляції відео з камер Autopilot на гаджети власників авто у режимі реального часу.
Про це повідомив користувач Twitter «Green», який раніше розкривав деякі нові функції ПЗ Tesla до їх офіційної презентації.
Зараз власники електрокарів Tesla можуть стежити за станом своїх авто через фірмовий мобільний додаток. Наприклад, дистанційно можна керувати дверними замками, вікнами, запустити електромотор, відкрити зарядний порт і т. і.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас