Гроші до зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гроші до зарплати

Кредит&Депозит
67
Трапляється, що потрібні терміново гроші до зарплати. Начебто виплата і скоро, але кошти потрібні вже зараз, в цю хвилину. Як реалізувати свої потреби без ризику для гаманця та кредитної історії? Компанія Crediton дозволяє взяти гроші на карту до зарплати менш ніж за 10 хвилин! Можливо цілодобово оформити до 10 000 грн. на термін до 30 днів. Без поручителів і довідок з місця роботи. Не буде необхідності пояснювати на що саме потрібні гроші до зарплати.
Ви можете скористатися всією сумою кредиту онлайн на свій розсуд:
  • купити модний одяг;
  • оплатити чек в ресторані;
  • влаштувати романтичне побачення;
  • придбати подарунок дорогій людині;
  • відремонтувати автомобіль;
  • сплатити рахунки за комунальні послуги;
  • на медичну допомогу;
  • скористатися послугами в сфері краси, в тому числі пластичними операціями.
Гроші до зарплати на карту можуть оформити люди від 18 років, при наявності паспорта, ідентифікаційного коду та банківської карти. Якщо Вам затримали зарплату і повернути вчасно всю суму кредиту заважко – продовжите термін дії кредиту на зручний термін. Для цього достатньо відвідати Особистий кабінет на сайті Кредитон і оформити пролонгацію. Ця функція дозволяє уникнути прострочення платежу і тим самим не зіпсувати свою кредитну історію. Більш того, продовжуючи термін дії кредиту Ви отримуєте додаткові знижки на наступні пролонгації.
ЯК ОТРИМАТИ ГРОШІ ДО ЗАРПЛАТИ В CREDITON?
Отримати гроші до зарплати можуть повнолітні громадяни України. Оформити кредит онлайн до зарплати можливо без офіційного місця роботи. Завдяки тому, що вся процедура кредитування відбувається безпосередньо на сайті Crediton, оформити гроші на карту до зарплати можуть не тільки мешканці Києва, а й будь-якого іншого населеного пункту України. Необхідно заповнити онлайн-заявку на отримання коштів. Достатньо буде ввести дані паспорта, номер ідентифікаційного коду, мобільний номер та рахунок банківської карти. Будьте уважні при заповненні анкети, так як будь-яка випадкова помилка може відбитися на рішенні по кредиту. Впродовж декількох хвилин на Вашу пошту прийде підтвердження про отримання коштів, а на вказаний рахунок надійде вся сума онлайн позики. З поверненням грошей до зарплати не повинно виникнути труднощів. Необхідно в зазначений термін оплатити онлайн кредит будь-яким зручним способом: на сайті Кредитон, у відділенні будь-якого банку, за допомогою інтернет-банкінгу, через платіжний термінал або на платформі EasyPay. Якщо повернення грошей до зарплати до 30 днів не можливе – використовуйте пролонгацію позики. Всі процеси по кредиту – оформлення, продовження строку і повернення – цілодобово доступні на сайті Кредитон. Необхідно мати тільки доступ в інтернет за допомогою будь-якого гаджету, аби забути про будь-які фінансові труднощі!
За матеріалами:
Crediton
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас