Peugeot повертається на ринок пікапів з новинкою Landtrek (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Peugeot повертається на ринок пікапів з новинкою Landtrek (фото)

Технології&Авто
1256
Компанія Peugeot презентувала в Мексиці нову модель – пікап Landtrek. Автомобіль буде доступний в країнах Латинської Америки.
Про це повідомляє прес-служба виробника.
В рамках промоційної кампанії мексиканський підрозділ Peugeot організував унікальний 50-денний марафон. Він стартував з муніципалітету Лос-Кабос в Мексиці і в лютому 2021 року має фінішувати в самому південному місті планети – Ушуая в Аргентині. За цей час три пікапи Landtrek подолають 26 тисяч км по території Мексики, Еквадору та Аргентини.
Завдяки запуску Landtrek, компанія не тільки виходить на ринок пікапів вантажопідйомністю близько 1 тонни, а й розширює свою міжнародну присутність. Обсяг щорічних продажів в цьому сегменті становить понад 2,5 мільйона автомобілів.
Peugeot повертається на ринок пікапів з новинкою Landtrek (фото)
Нагадаємо, що компанія Peugeot представила перший пікап у своїй гамі в далекому 1938 році. Автомобіль був створений на базі популярної моделі Peugeot 202. Після війни компанія випускала аналогічні версії на базі моделей 203, 403, 404 і 504. Всього було випущено понад 375 тисяч пікапів, які мали успіх на всіх континентах.
Peugeot повертається на ринок пікапів з новинкою Landtrek (фото)
Peugeot Landtrek є спільною розробкою французької компанії і її партнерів з китайської Shenzhen Baoneng Motor (раніше Changan). Автомобіль створений на основі пікапа Changan F70. Новинку можна буде замовити з бензиновим 2,4-літровим 210-сильним турбомотором, який буде працювати в парі з 6-ступінчастою “механікою” або “автоматом”. Повний привід має знижувальну передачу і блокування заднього диференціалу.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас