Нові ринки для українських товарів: Укргазбанк та Експортно-кредитне агентство розвиватимуть експорт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові ринки для українських товарів: Укргазбанк та Експортно-кредитне агентство розвиватимуть експорт

Особисті фінанси
31
УКРГАЗБАНК та Експортно-кредитне агентство підписали угоду про співпрацю для розвитку українського експорту та допомоги підприємцям сегменту МСБ у роботі на міжнародних ринках.
Як працюватиме програма? УКРГАЗБАНК надає українським експортерам спрощений доступ до фінансування для виходу на нові ринки та збільшення обсягів експорту. При цьому вони будуть захищені від ризику неплатежів та фінансових втрат, пов’язаних з виконанням зовнішньоекономічних контрактів. Наразі це зручний інструмент для вітчизняних виробників, які мріють постачати свою продукцію у різні країни світу. А ще це забезпечить суттєву підтримку й розвиток експорту, а також допоможе у підвищенні конкурентоспроможності української продукції.
«Ми підтримуємо розвиток українського бізнесу і допоможемо українським товарам стати відомими на весь світ. Мова про спрощений доступ до фінансування та надання гарантій банку, що захистить виробників від можливих ризиків. А це – чи не найзручніший наразі інструмент для вітчизняних експортерів, що мріють постачати свою продукцію у будь-який куточок світу і приємно дивувати високою якістю українських товарів», – зазначив Родіон Морозов, заступник Голови Правління УКРГАЗБАНКУ.
Хто може взяти участь у програмі? Підтримку можуть отримати підприємці сегменту МСБ, а це: малі підприємства з річною виручкою до 5 млн дол. США, в яких працюють до 100 працівників та середні підприємства із виручкою до 15 млн дол. США і штатом до 250 працівників.
Підприємства яких галузей зможуть розраховувати на підтримку? Це виробники електричного обладнання, продукції легкої промисловості, транспортних засобів та механічного обладнання, продукції харчової промисловості, приладобудування чи фармацевтичної продукції. Детальніше – у відділеннях Банку.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас