Крали з банкоматів: у Польщі поліція затримала двох українців (фото, відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Крали з банкоматів: у Польщі поліція затримала двох українців (фото, відео)

Кримінал
814
У Польщі правоохоронці затримали двох громадян України за крадіжку зі зломом банкомату. Інцидент стався у місті Дембе-Вельке у Мазовецькому воєводстві.
Про це пише stopcor.
Працівники правоохоронних органів Польщі на місці злочину затримали 51-річного українця. Під час допиту чоловік зізнався, що діяв не один. З ним був 34-річний співучасник, якого пізніше затримали в одному з хостелів Любліна, де він переховувався.
Обох чоловіків підозрюють у серії крадіжок з банкоматів методом Black-box, які були скоєні у Варшаві та у Люблінському воєводстві наприкінці жовтня та в листопаді 2020 року. Використаний метод крадіжки передбачає, що у місце для карти вставляють спеціальний картридж, який може зчитувати дані з магнітної стрічки та виконувати додаткові команди.
Під час обшуку поліція Польщі знайшла у підозрюваних навігаційні пристрої, декілька мобільних телефонів, балаклави, одяг та спеціалізоване обладнання: кабелі, спортивні камери, ліхтарики та рукавички, передає “Факти ICTV”.
Також правоохоронцями були вилучені гроші у різній валюті, роздруківки з обмінного пункту та підтвердження виплат численних сум на Bitcoin.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас