Ціни на квартири в новобудовах Києва у жовтні (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціни на квартири в новобудовах Києва у жовтні (інфографіка)

Нерухомість
1284
В 5 районах столиці у жовтні відбулося зниження середньої ціни, тільки в 3 районах відбулося незначне зростання і в 2 районах ціни залишилися без змін.
Про це повідомляє портал 3м2 з посиланням на ЛУН.
Де відбулось зниження цін:
  • падіння в діапазоні 20-50$/ кв. м сталося в Подільському (- 50$/кв. м), Святошинському (- 50$/кв. м), Шевченківському (- 20$/кв. м), Голосіївському (- 40$/кв. м) і Деснянському (- 20$/кв. м) районах.
У Шевченківському і Голосіївському районах розташовані наймасштабніші будівництва і було введено найбільшу кількість метрів з початку року.
Де відбулось зростання цін:
  • зростання вартості за кв. м відзначаємо в Оболонському районі (+ 50$/кв. м), Солом’янському (+ 10$/кв. м) і в Дніпровському (+ 50$/кв. м) районах.
Без змін залишилася середня ціна в Печерському районі (1910$/кв. м) і в Дарницькому (740$/кв. м).
Більшість експертів сходяться на думці, що ціни на первинну нерухомість будуть рости в гривні і далі, але будуть змінюватися зовсім незначно в доларі. При цьому вартість кв. м в проєктах, що активно будуються, буде тільки зростати — до 15% до кінця року.
Ціни на квартири в новобудовах Києва у жовтні (інфографіка)

Довідка Finance.ua:

  • За статистикою сайту Столична нерухомість, середня ціна на квартири в новобудовах Києва в жовтні 2020 року склала 30 450 грн./кв.м. Відносно вересня середня вартість збільшилася на 0,9%, при показнику похибки ±2,2%.
  • З початку осені в Україні традиційно активізується купівля та продаж житлової нерухомості, адже для багатьох людей саме з осені визначається початок року, який вони вирішують провести у новій квартирі.

Іпотека на житло в Україні. Безкоштовний каталог.

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас