Apple Watch тепер можуть відтворювати музику в Spotify без підключення до iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple Watch тепер можуть відтворювати музику в Spotify без підключення до iPhone

Технології&Авто
256
Інтернет-сервіс Spotify додав у своєму додатку для Apple Watch можливість автономної потокової трансляції музики прямо зі смарт-годинника Apple Watch, без потреби в підключенні до iPhone.
З моменту виходу додатку Spotify для Apple Watch в 2018 році смарт-годинник використовувався, в основному, як пульт управління відтворенням музики Spotify на iPhone або іншому пристрої з підтримкою сервісу Spotify Connect.
Минулого вівторка сервіс Spotify підтвердив ресурсу TechCrunch, що запустив підтримку Автономної потокової передачі музики в своєму додатку Apple Watch. Ця функція була помічена під час її тестування ще у вересні цього року. Завдяки підтримці Автономної потокової передачі власники смарт-годинника зможуть слухати музику або подкасти Spotify через з’єднання Wi-Fi або по стільниковій мережі без потреби в підключенні до iPhone.
Відсутність підтримки Автономної потокової передачі була давньою проблемою для основної групи клієнтів Spotify. Це також серйозна проблема для тих, хто не хоче брати з собою iPhone на тренування, наприклад, коли вони виходять на пробіжку, а також у випадку, коли брати з собою смартфон може бути незручно.
Однак тепер, завдяки підтримці автономної потокової передачі, користувачі Spotify зможуть транслювати музику зі смарт-годинника Apple Watch на AirPods або інші Bluetooth-навушники.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас