На Кіровоградщині викрили схему нелегального збуту пального на понад 8 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Кіровоградщині викрили схему нелегального збуту пального на понад 8 млн грн

Кримінал
208
На Кіровоградщині викрили схему нелегального збуту пального на понад 8 млн грн та зафіксували факти його незаконного продажу у промислових масштабах на території різних регіонів країни.
Про це повідомляє пресцентр Служби безпеки України.
«Представники одного з нафтопереробних підприємств у Кіровоградській області налагодили збут автомобільного пального без сплати акцизного податку. Для реалізації оборудки вони підпільно виготовляли бензин і дизельне паливо на виробничих потужностях заводу. Готову продукцію ділки реалізовували під виглядом розчинників та інших компонентів, які не підлягають акцизному збору, через мережу підконтрольних автозаправних станцій у Київській, Чернівецькій, Вінницькій, Івано-Франківській та Кіровоградській областях. За оцінками експертів, через схему фігурантів державний бюджет недоотримав понад 8 млн грн», – йдеться в повідомленні.
На Кіровоградщині викрили схему нелегального збуту пального на понад 8 млн грн
Зазначається, що під час слідчих дій на території виробництва виявили 540 тонн підпільно виготовлених нафтопродуктів на суму майже 13,5 млн грн, понад 2 млн грн та $22 000 готівки, а також виявлено комп’ютерну техніку, печатки, документацію і чорнові записи із доказами протиправної діяльності.
«У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 212 (ухилення від сплати податків) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх винних осіб», – додали в СБУ.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас