СГ ТАС виплатила 2 млн грн за пошкоджену в аварії вантажівку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ ТАС виплатила 2 млн грн за пошкоджену в аварії вантажівку

Особисті фінанси
50
Відомо, що багато хто з далекобійників намагаються планувати поїздки таким чином, аби найбільші відстані долати саме в нічний час – мовляв, тоді потік транспортних засобів на трасах значно менший, аніж вдень, і маневрувати доводиться рідше. Головне – добре відпочити напередодні та не відволікатися за кермом.
Втім, як свідчить практика, навіть ретельно спланована поїздка, величезний досвід водія, знайомий маршрут та майже порожня траса – не запорука безаварійної поїздки. І в цьому нещодавно мав прикру нагоду переконатися один зі страхувальників СГ «ТАС», власник вантажного автомобіля Scania R450.
Аварія з застрахованою вантажівкою сталася в Словенії. На погано освітленій ділянці траси водій ваговоза в нічній темряві вчасно не побачив, як з путівця навперейми йому на чималій швидкості виїхала інша автівка. На жаль, незважаючи на всі зусилля водія, уникнути зіткнення не вдалося. В результаті удару Scania було серйозно пошкоджено. Збиток власника вантажного автомобіля склав 2000026 грн.
Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором «Правильне КАСКО» і виплатила Страхова група «ТАС» своєму клієнтові в якості страхового відшкодування.
Нагадаємо, за статистикою за підсумками дев’яти місяців поточного року щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в середньому 3,32 млн грн відшкодувань, з яких 2,77 млн грн припадає на договори автострахування обов’язкову автоцивілку, поліси «Зелена картка» та договори КАСКО.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас