СГ "ТАС" виплатила за договором "ЄвроКАСКО" понад 1,85 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила за договором "ЄвроКАСКО" понад 1,85 млн грн

Особисті фінанси
21
Чергову велику страхову виплату днями здійснила Страхова група «ТАС». Так, 1855898 грн було виплачено компанією в якості страхового відшкодування власникові пошкодженого в ДТП кросовера BMW X7.
Аварія сталася на околиці Києва. Кросовер рухався своєю смугою, як раптом прямо перед ним почав розвертатися вантажний автомобіль, що їхав попереду. На жаль, незважаючи на всі зусилля водія BMW, уникнути зіткнення не вдалося. В результаті удару авто клієнта СГ «ТАС» зазнало значних пошкоджень.
Так, як з’ясувалося в ході проведення експертизи, було пошкоджено дах автомобіля, обидва крила, дві двері, капот, розбито лобове скло, решітку радіатора, блок-фари тощо.
Страхова група «ТАС», де BMW було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та оперативно й в повному обсязі відшкодувала автовласникові понесені ним збитки.
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже кілька років поспіль утримує позиції одного з лідерів ринку автострахування України як за кількістю укладених договорів, так і за сумою виплачених за ними відшкодувань. Так, лише протягом минулого року СГ «ТАС» оформила 963687 полісів ОСЦПВ та 182805 полісів добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. За договорами КАСКО за 2019 рік СГ «ТАС» прийняла на страхування 42388 транспортних засобів.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас