В Україні з'явиться сайт з інформацією про IT-бізнес у країні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з'явиться сайт з інформацією про IT-бізнес у країні

Казна та Політика
478
Міністерство цифрової трансформації створює сайт, який інформуватиме про поточний стан української IT-галузі та надасть можливість для пошуку бізнес-інформації про українські IT-компанії.
Про це повідомила пресслужба Міністерства на своєму сайті.
“Мінцифри створює онлайн-платформу, яка буде відображати поточний стан української ІТ-екосистеми, надасть можливість для пошуку бізнес-інформації про ІТ-компанії, людей, інвесторів і взагалі про всю технологічну екосистему України”, – сказано в повідомленні.
Зокрема, на сайті буде зібрана і структурована інформація про всю IT-екосистему, яка стосується університетів, стартап-акселераторів, технохабів і всіх технологічних індустрій.
“Це відкриє нові можливості для ринку і дозволить більш ефективно взаємодіяти і розвиватися всім учасникам екосистеми”, – сказано в повідомленні.
Відзначається, що проєкт створюється в рамках Меморандуму між Мінцифри і компанією Sannacode, яка спеціалізується на веброзробці і створенні мобільних додатків.
Згідно з повідомленням, раніше до створення порталу вже приєдналися компанії Ukrainian Bridge і DOU, які допомагають джерелами даних.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас