Щодо штрафних санкцій по кредитах у зв’язку з карантином до 31 грудня 2020 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Щодо штрафних санкцій по кредитах у зв’язку з карантином до 31 грудня 2020 р.

Кредит&Депозит
16
Шановні клієнти, нагадуємо, що згідно із Законом України № 591- IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)»(надалі- Закон), у разі прострочення споживачем у період з 01 березня 2020 року по останній календарний день місяця (включно), в якому завершується дія карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України на всій території України, споживач звільняється від відповідальності перед кредитодавцем за прострочення по кредитах.
Таким чином, враховуючи норми Постанови КМУ № 956 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641» від 13 жовтня 2020 р., якими було внесено зміни до Постанови КМУ № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», а саме було подовжено дію карантину до 31 грудня 2020 року, споживач звільняється від відповідальності перед кредитодавцем за невиконання зобов’язань з 01 березня по 31 грудня 2020 року (включно).
Просимо звернути увагу, що Закон не звільняє клієнтів від зобов’язань обслуговувати свої кредити та сплачувати мінімальні місячні платежі по ним. Пам’ятайте, окрім відділень, сплатити по кредитам та отримати усі банківські послуги можна в Forward online та його мобільному додатку без комісій! Інструкція як сплатити кредит в Forward online тут.
Також для оплати по кредитам Ви можете скористатися мережами терміналів-партнерів Forward Bank: EasyPay, City24, СИСТЕМА. Звертайте, будь ласка, увагу на інформацію щодо комісії цих терміналів.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас