"Нафтогаз" ставить за мету вихід на IPO за кілька років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" ставить за мету вихід на IPO за кілька років

Фондовий ринок
204
У “Нафтогазі” заявили, що вітають ухвалення урядом політики власності щодо компанії та ставлять за мету вихід на IPO (перший публічний продаж акцій) за кілька років.
Про це повідомляє пресслужба компанії у FACEBOOK.
“Кабінет Міністрів України як засновник і єдиний акціонер затвердив політику власності НАК “Нафтогаз України”. Цей документ необхідний для розбудови належної системи корпоративного врядування в державних компаніях. Політика власності Нафтогазу визначає мету, пріоритети, основні напрями діяльності та показники ефективності, а також спосіб, у який держава реалізує свої права власності. Ми вітаємо ухвалення політики власності щодо Групи Нафтогаз”, – йдеться у повідомленні.
У компанії додали, що Нафтогаз є і буде державним, ставиться мета виходу на IPO за кілька років.
IPO (Initial Public Offering) – це спосіб залучити додаткові фінанси, розповісти про свою компанію всьому світу, оцінити її вартість та увійти до клубу компаній, які управляються ефективно та за прозорими принципами, зрозумілими в світі”, – зазначили в “Нафтогазі”.
Нагадаємо, 21 жовтня Кабмін затвердив нову політику власності НАК “Нафтогаз України”, яка зокрема, містить заплановане IPO (перший публічний продаж акцій) міноритарного пакета на одній із провідних фондових бірж.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас