DCH Ярославського почав організацію виробництва трамваїв в "Екополісі ХТЗ" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

DCH Ярославського почав організацію виробництва трамваїв в "Екополісі ХТЗ"

Фондовий ринок
852
Група DCH Олександра Ярославського завершила підготовчі роботи і приступила до організації виробництва сучасних українських трамваїв на базі “Екополіса ХТЗ” в Харкові. Сьогодні виробничий майданчик показали журналістам.
Як повідомлялося раніше, це спільний проект місцевої влади Харкова і DCH, а “Екополіс ХТЗ” входить до числа пріоритетних проектів стратегії розвитку міста.
“Я – прихильник конкретних дій, все це бачили на прикладі Євро-2012. Коли був побудований готель, оновилися аеропорт і стадіон. Євро закінчилося, а люди і сьогодні, через роки, користуються всім. Не святі горшки ліплять. Місто в особі Геннадія Кернеса і Ігоря Терехова звернулося до мене з таким проханням про ідею створення трамваїв. Я підтримав. І незабаром про наш новий харківський трамвай дізнаються всі”, – сказав на відкритті виробничого майданчика Олександр Ярославський, власник і президент DCH.
Як повідомляють в DCH, Олександр Ярославський планує інвестувати у виробництво сучасних низькопольних трамваїв близько EUR 5,5 млн. Інжиніринговий та консультаційний супровід проекту здійснюватимуть зарубіжні партнери з Чехії.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас