Tesla Model 3 названо бестселлером серед електрокарів у 19 країнах світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla Model 3 названо бестселлером серед електрокарів у 19 країнах світу

Світ
632
Американський електрокар Tesla Model 3 дебютував у продажу не так давно, а в деяких країнах лише кілька місяців тому, але вже встиг вибитись в лідери на більшості ринків, де продається офіційно.
Минулого тижня електричний седан Tesla Model 3 був проголошений найпопулярнішим електрокаром світу, оскільки він є лідером пошукових запитів у Google. Тепер компанія Uswitch повідомляє, що цей автомобіль є і фактичним лідером за показниками продажів у 19 країнах світу.
Tesla Model 3 названо бестселлером серед електрокарів у 19 країнах світу
Усього експертами Uswitch було проаналізовано продажі у 60 країнах світу. Лідируючі позиції Tesla Model 3 займає на ринках Канади, Мексики, Австралії, Нової Зеландії, Китаю, Гонконгу, Південної Кореї, Шрі-Ланки, ОАЕ, Австрії, Швейцарії, Бельгії, Нідерландів, Данії, Великобританії, Швеції, Фінляндії та Ісландії. Цікаво, що у Литві віддають перевагу Model X.
Альянс Renault-Nissan, зі своїми Zoe та Leaf, тримає лідерські позиції у 15 країнах, тоді як перевагу електричним Volkswagen віддають німці, норвежці та словенці. Китайський концерн BAIC, не представлений у Європі та США, продає більше електромобілів, ніж конкуренти, у 6 країнах.
Американський автовиробник продав більше 300 тисяч Tesla Model 3, а до кінця 2020 року запланований обсяг виробництва перевищить 500 тисяч одиниць.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас