Зеленський анонсував створення фінансового центру Київ-Сіті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський анонсував створення фінансового центру Київ-Сіті

Казна та Політика
1007
Під час офіційного візиту до Великої Британії Президент України Володимир Зеленський відвідав Лондонську фондову біржу – найстарішу фондову біржу у світі – та провів зустріч з її керівництвом і лордом-мером лондонського Сіті Уїльямом Расселом. Як повідомили в Офісі, під час зустрічі Зеленський анонсував створення фінансового центру Київ-Сіті.
Глава держави закликав британські фінансові кола активно використовувати нові можливості для інвестування в Україну, зокрема в межах розбудови ринків капіталу, приватизації державних об’єктів, побудови фінансової інфраструктури.
“Ми запроваджуємо нові фінансові інструменти. Ми голосуємо закони, які запровадять нову фінансову політику, приваблять інвестиції”, — зазначив Зеленський.
Під час зустрічі було обговорено перспективи залучення британських інвесторів до реалізації проекту Київ-Сіті.
“Ми хотіли б побудувати Київ-Сіті — живий фінансовий центр, фінансове серце, а також район, у якому хочеться працювати й жити. Досвід, експертиза та допомога лондонського Сіті як провідного світового фінансового центру були б для нас надзвичайно корисними”, — наголосив Глава держави.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас