Відсьогодні в Україні можна відкрити ТОВ за 30 хвилин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відсьогодні в Україні можна відкрити ТОВ за 30 хвилин

Особисті фінанси
1124
Відсьогодні в Україні можна відкрити ТОВ за 30 хвилин онлайн на порталі “Дія”.
Про це розповів Мстислав Банік, керівник проєкту “Дія”, під час Diia Summit.
“Ще 2 квітня ми запустили перші послуги — це відкриття ФОПу, внесення змін та закриття підприємництва на порталі “Дія”. Тоді ми провели грандіозний процес реінжинірингу і скоротили кількість полів для реєстрації від 58, як було у паперових документах, до 12 полів на порталі “Дія”. Це все, за нашими підрахунками, займає 15 хвилин”, – розповів він.
За словами керівника проєкту держави у смартфоні, державні послуги — це такий самий сервіс, як і замовлення їжі, оренда самокату, бронювання готелю. А сервіс постійно треба покращувати й удосконалювати. Тому сьогодні діє оновлена форма, яка нараховує 10 полів та 1 заяву для того, щоб відкрити свій бізнес.
“Той, хто мав справу з бізнесом, знає, що відкрити ТОВ — це окремий виклик, купа біганини кабінетами, пошук посередників, які допоможуть із документами. Але відсьогодні цього не буде”, – зазначив Мстислав Банік.
Що це означає? Послугу відкриття ТОВ можна отримати у “ДІї”. Замість 88 полів треба буде заповнити лише 46. А замість 20 годин на оформлення документів, треба буде витратити 30 хвилин на подачу заяви онлайн на порталі.
Плюси, окрім часу:
  • підказки при заповненні полів;
  • зрозуміла форма;
  • автозаповнення даних із кабінету;
  • мультипідпис, якщо є декілька бенефіціарів.

Довідка Finance.ua:

  • У Мін’юсті поділилися інструкцією щодо того, як зареєструвати ТОВ онлайн у персональному кабінеті «Онлайн-будинку юстиції».
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас