Кличко розповів про плани по ремонту доріг в Києві на наступний рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко розповів про плани по ремонту доріг в Києві на наступний рік

Казна та Політика
857
Мер Києва Віталій Кличко розповів про дорожні роботи в місті, які проводяться, а також поділився планами ремонтів доріг на 2021 рік.
Про це він повідомив на онлайн-брифінгу в понеділок.
“В 2021-му ми плануємо завершити реконструкцію, зокрема, Пейзажної алеї, капітальний ремонт вулиць Чорнобильської та Борщагівській.
Продовжимо роботи з будівництва вулиць Довбуша, Великої Кільцевої дороги на ділянках від проспекту Рокоссовського до вулиці Богатирської і від Богатирської до Оболонського проспекту.
Під’їзної автомобільної дороги від проспекту Лобановського в аеропорт “Київ” (Жуляни).
Також продовжимо роботи з реконструкції вулиць Івана Франка, Стеценко, транспортної розв’язки на перетині проспекту Перемоги з вулицею Гетьмана. Проспекту Гагаріна з реконструкцією транспортної розв’язки біля метро “Чернігівська”, – сказав Кличко.
Щодо нових об’єктів мер зазначив, що буде розпочато будівництво велодоріжки на Набережному шосе – від Поштової площі до моста Патона.
Розпочнеться також проектування робіт з реконструкції моста Патона, капітальний ремонт проспекту Героїв Сталінграда.
“Також в планах – капремонт Софійської площі і деяких вулиць в центрі міста. Зокрема, вулиць Льва Толстого і Терещенківській. Продовжимо і оновлення міжквартальних проїздів та прибудинкових територій у всіх районах міста. А завтра ми відкриємо два оновлених шляхопроводи на вулиці Богатирській. І до кінця року – ще багато оновлених об’єктів”, – сказав мер.
Також мер нагадав про масштабну програму із заміни старих ртутних і натрієвих світильників, розпочатої КП “Київміськсвітло” в кінці 2017-го року. Нове вуличне освітлення встановлюють на всіх вулицях і об’єктах, де здійснюють капітальні ремонти.
“На сьогоднішній день замінили на сучасні LEDи майже 35 тис. старих світильників. А також оновили понад 10 тис. опор. Сучасне освітлення вже мають сотні столичних вулиць, проспектів, прибудинкових територій, парків та скверів, більшість мостів.
Останнім часом роботи з капітального ремонту системи освітлення здійснили або завершують на вулицях: Віфлеємська, Сортувальна, Урлівська, Січових стрільців, Івана Франка, Золотоворітська, Малопідвальна”, – підкреслив Кличко.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас