Шмыгаль похвалився: бізнес взяв кредитів «5-7-9» на понад 9 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмыгаль похвалився: бізнес взяв кредитів «5-7-9» на понад 9 млрд грн

Кредит&Депозит
517
Зі слів Дениса Шмыгаля, програма доступних кредитів для МСБ «5-7-9» досягла успіху. Загальний об’єм позик вже перевищив 9 млрд грн.
“В Україні вперше малий та середній бізнес мають можливість отримати доступний кредит для розвитку і підтримки власної справи. Майже 4 тисячі бізнесів з усієї країни вже скористалися програмою. На наступний рік на програми доступного кредитування для бізнесу ми заклали в бюджеті 12 млрд грн”, – заначив він.
Шмыгаль похвалився: бізнес взяв кредитів «5-7-9» на понад 9 млрд грн
Будівництво доріг. Також він зазначив успіхи щодо президентської програми будівництва доріг:“У серпні будівництво інженерних споруд (доріг) зросло на 20%, що сприяло загальному зростанню сектора будівництва на 8%. Відповідно, програма «Велике будівництво» – це не тільки про якісну інфраструктуру для людей, це також про додаткові стимули для економіки. Тому наступного року програма будівництва доріг отримає рекордні 150 млрд грн”.

Довідка Finance.ua:

  • Раніше Шмигаль розповів про проблеми програми «5-7-9%». За його словами, потрібен час для комунікації цих програм і для того, щоб люди до них звикли, оскільки вони були новими у кризових умовах коронавірусу.
До речі, портал Finance.ua проаналізував кредитні пропозиції більшості українських банків. Найкращі ми відібрали в спеціальному сервісі.

Порівняти і підібрати кредит можна тут

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас