"Google Карти" для Android отримали довгоочікувану "нічну" тему — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Google Карти" для Android отримали довгоочікувану "нічну" тему

Фондовий ринок
529
Google запустила поширення опціонального темного оформлення програми “карти” для Android. Необхідна версія програми – 10.51.1.
Особливості нового оформлення. Темна тема захоплює всі елементи застосунку: меню пофарбовані в темно-сірий колір, акцентні кольори приглушені, а інтерфейс перегляду карти дозволяє прекрасно розрізнити всі об’єкти.
Як отримати оновлення. Зараз оновлення доступне обмеженому колу користувачів в рамках тестування. Пізніше Google запустить більш масштабний реліз функції. Завантажити останню версію “Google Карт” можна з Google Play. “Карти” – один з останніх сервісів Google, додаток якого досі не оснащено нативним темним оформленням. З 2018 року тему отримали “Повідомлення”, Google Play, “Контакти” і багато інших додатків.
Крім того, в налаштуваннях “Карт” з’явився перемикач, що дозволяє встановити темне оформлення на постійній основі або відключити його зовсім. Нагадаємо, що теми додатків Google за замовчанням підтримують тему системи, тому, якщо темний режим увымкнено за замовчанням, “карти” повинні працювати в тому ж режимі.
За матеріалами:
Телеканал новин 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас