Банк Кредит Дніпро продемонстрував приріст доходів після зміни власника — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Банк Кредит Дніпро продемонстрував приріст доходів після зміни власника

Фондовий ринок
526
Після зміни власника Банк Кредит Дніпро демонструє зростання показників прибутковості фінансової установи.
Згідно з повідомленням пресслужби за підсумками 8 місяців 2020 року чистий процентний дохід був подвоєний і найбільш значного приросту цього показника вдалося досягти за останні два місяці. Як відомо, з 4 серпня 2020 року Кредит Дніпро належить Олександру Ярославському, власнику та президенту групи DCH.
В інформації пресслужби банку зазначено, що на 1 вересня 2020 року чистий процентний дохід Банку Кредит Дніпро становив 254 млн грн. Це вдвічі перевищує результат аналогічного періоду минулого року, коли чистий процентний дохід банку становив 122 млн грн.
Голова правління Банку Кредит Дніпро Сергій Панів додав, що оновлена стратегія розвитку банку передбачає якісні зміни в його діяльності. Це буде сприяти подальшому підвищенню прибутковості фінансової установи та зміцненню її ринкових позицій.
«Сформовані до 01.08.2020 резерви під кредитний портфель не дозволили банку продемонструвати зростання прибутковості з початку року. До кінця цього року ми вже розраховуємо на позитивний результат діяльності банку. Наш проєкт нової стратегії розвитку, складовою частиною якого є масштабна цифрова трансформація бізнесу, передбачає вихід банку на якісно новий рівень розвитку вже в наступному році, що зробить Банк Кредит Дніпро значно сучаснішим, масштабнішим і могутнішим», — додав Панов.
Банк Кредит Дніпро входить до ТОП-20 фінансових установ України за розміром валових активів (на 01.08.2020) і згідно з класифікацією Національного банку України належить до групи банків із приватним капіталом. Банк є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, входить до Незалежної асоціації банків України, є учасником міжнародних платіжних систем VISA International і MasterСard.
За матеріалами:
Банк Кредит Дніпро
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас