Мегабанк взяв участь у ярмарку вакансій у Харкові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мегабанк взяв участь у ярмарку вакансій у Харкові

Особисті фінанси
81
Мегабанк взяв участь у ярмарку вакансій у Харкові
АТ «МЕГАБАНК» стало партнером та учасником щорічного міського заходу «DreamJOB», головним завданням якого є працевлаштування не менше 7% відвідувачів ярмарку.
Захід проходив 25 вересня на площі Конституції з 12.00 до 18.00. Участь у ньому взяли місцеві та всеукраїнські компанії і підприємства.
«МЕГАБАНК» на заході представили начальник відділу з підбору персоналу Наталія Кравченко та фахівець із розвитку персоналу Центру з розвитку та навчання персоналу банку Ганна Сем’я.
Фахівці банку розповідали охочим про актуальні вакансій, консультували зацікавлених з питань графіку роботи, функціональних обов’язків на різних посадах, оплати праці тощо.
За словами Наталії Кравченко, серед відвідувачів заходу найбільше вакансіями «МЕГАБАНКУ» цікавилися студенти та молоді спеціалісти. До слова, банк пропонує як роботу з повною або частковою зайнятістю для фахівців, так і надає можливість з проходження практики для студентів.
На сьогодні «МЕГАБАНКУ» потрібні економісти, касири, менеджери по роботі з клієнтами для роботи як у головному офісі банку, так і в регіональних відділеннях банку.
Якщо вас зацікавило працевлаштування в «МЕГАБАНКУ», телефонуйте за номером (057)714-04-31 або пишіть на адресу KravchenkoNN@megabank.ua.
Мегабанк взяв участь у ярмарку вакансій у Харкові
Мегабанк взяв участь у ярмарку вакансій у Харкові
 
Довідка. DreamJOBщорічний міський ярмарок вакансій. Проводиться на рівні міста і є наймасштабнішим серед подібних заходів, які проходять у Харкові. У рамках заходу працедавці можуть поспілкуватися з претендентами й перевірити їхні знання на практиці.
Головним завдання заходу є працевлаштування не менше 7% відвідувачів ярмарку, тим самим підвищуючи рівень зайнятості населення у регіоні.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас