ПриватБанк підтримає підприємниць разом з Visa та платформої Всі. Свої. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк підтримає підприємниць разом з Visa та платформої Всі. Свої.

Фінтех і Картки
11
ПриватБанк долучився до відкритого конкурсу для підтримки українських жінок засновниць та власниць бізнесів «Її справа-Підтримай Своїх». Христина Кармазіна, керівниця напрямку digital продуктів банку, як член журі разом з організаторами буде визначати найкращих, окрім того, фахівці банку стануть менторами для учасниць проєкту з фінансових питань.
Новий проєкт розвитку підприємництва серед жінок, який проходить за підтримки компанії Visa UA та Всі. Свої, триватиме до кінця жовтня на всій території України. До участі в ньому запрошуються всі талановиті жінки з усієї України, які є власницями малого та середнього бізнесу і виготовляють одяг, взуття, аксесуари або предмети для дому та інтер’єру.
За результатами конкурсу буде визначено три переможниці, та кожна з них отримає грошову винагороду у розмірі 100 000 грн, що дасть змогу масштабувати свій бізнес, ставши резидентками платформи Всі. Свої та отримати особисті менторські сесії для розвитку бізнес-навичок. Підприємниця, яка посяде перше місце, отримає також можливість представити продукцію свого бренду в одному з двох магазинів Всі. Свої на Хрещатику в Києві.
Дізнатись більше про конкурс та подати заявку: http://nextsvoi.com.ua/
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас