Visa та Ощадбанк впроваджують безконтактну оплату проїзду в харківському метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa та Ощадбанк впроваджують безконтактну оплату проїзду в харківському метро

Особисті фінанси
447
Visa, департамент цифрової трансформації Харківської міської ради, Харківський метрополітен, інвестор проєкту ТОВ «ФК «Платіжний центр» та Ощадбанк оголосили про запуск безконтактної оплати проїзду в міському підземному електротранспорті. Відтак сучасний і зручний спосіб розрахунку за проїзд стане доступним і для пасажирів харківського метрополітену.
Щоб оплатити поїздку
  • треба піднести до синього турнікета безконтактну платіжну картку Visa будь-якого українського банку. Сплатити за проїзд можливо й іншими NFC-пристроями – смартфонами, смарт-годинниками, NFC-каблучками, а також безконтактними картками інших платіжних систем.
Першою станцією, де з’явився турнікет, що приймає платіжні картки, стала станція «Держпром». Нову систему оплати в короткі терміни буде впроваджено і на інших станціях метрополітену.
Visa та Ощадбанк впроваджують безконтактну оплату проїзду в харківському метро
Як стратегічний і технологічний партнер Visa надала обладнання і програмне забезпечення для удосконалення валідаторів автоматизованої системи оплати проїзду Eticket, що впроваджується інвестором проєкту ТОВ «ФК «Платіжний центр». Еквайринговим партнером у проєкті виступає Ощадбанк.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас