СГ "ТАС" виплатила майже півмільйона гривень за розбитий позашляховик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила майже півмільйона гривень за розбитий позашляховик

Особисті фінанси
49
Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Land Rover Range Rover, сталася на околиці столиці.
Клієнт компанії за кермом свого позашляховика на слизькій після дощу дорозі не дотримався безпечної відстані, в якусь мить втратив контроль над машиною та допустив зіткнення із автомобілем Ford Sierra, їхав попереду. Внаслідок удару Land Rover розвернуло, і він врізався в огорожу. Годі й казати, що за таких обставин ДТП авто просто не могло не отримати серйозних пошкоджень.
Так, в результаті аварії в позашляховика було пошкоджено передній та задній бампери, задні двері, розбито ліхтар. Як визначила експертиза, загальний збиток власника автомобіля склав 494673 грн. Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок» оперативно і в повному обсязі і виплатила Страхова група «ТАС» в якості страхового відшкодування.
Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» вказаного договору, що передбачає розширене покриття максимального переліку страхових ризиків, а також містить низку цікавих та корисних для автовласників опцій, зокрема «Валютний коридор», «VIP-сервіс», «Прискорена виплата» тощо.
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» впродовж останніх років міцно утримує позиції лідера ринку автострахування в Україні як за кількістю укладених договорів та обсягом залучених за ними премій, так і за сумою виплачених відшкодувань.
Так, за останніми даними, щодня компанія виплачує за укладеними договорами страхування 3,32 млн грн страхових відшкодувань, з яких 2,77 млн грн припадають на поліси обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, «Зелену картку» та договори КАСКО.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас