Смартфон realme з підекранною камерою показали на офіційному знімку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Смартфон realme з підекранною камерою показали на офіційному знімку

Технології&Авто
496
Смартфони з інтегрованою в дисплей фронтальною камерою вже переросли стадію патентів. Віце-президент з глобального маркетингу realme Сюй Ци опублікував першу фотографію власного рішення бренду з підекранним селф-датчиком, і натякнув на терміни його роздрібного дебюту.
За словами топ-менеджера, на фотографії представлений інженерний прототип смартфона, що проходить тестування в центрі досліджень і розробок компанії. При цьому він зазначив, що незважаючи на істотний прогрес у сфері розробки смартфона з підекранною камерою, новинка, швидше за все, буде представлена ​​не раніше 2021 року.
Смартфон realme з підекранною камерою показали на офіційному знімку
Аналогічну заяву раніше зробили і представники Xiaomi, що анонсували третє покоління датчиків, призначених для розміщення під поверхнею екрана. Таким чином, єдиним серійним смартфоном на ринку з підтримкою такої технології поки залишається представлений нещодавно ZTE Axon 20 5G.
У нещодавньому інтерв’ю журналістам Сюй Ци також заявив, що вся нова лінійка пристроїв realme отримає процесори, виготовлені за 5-нм техпроцесом. Чи зачепить такий апгрейд гаджет realme з підекранною камерою, поки не відомо.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас