Visa та платформа "Всі. Свої" запустили конкурс "Її справа – ПідтримайСвоїх" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa та платформа "Всі. Свої" запустили конкурс "Її справа – ПідтримайСвоїх"

Кредит&Депозит
91
Visa та платформа "Всі. Свої" запустили конкурс "Її справа – ПідтримайСвоїх"
Visa та платформа «Всі. Свої» запустили конкурс «Її справа – ПідтримайСвоїх» для українських жінок-підприємниць, які є власницями мікро-, малого та середнього бізнесу і виготовляють одяг, взуття, аксесуари або предмети для дому та інтер’єру.
Конкурс сприятиме відкриттю нових імен серед виробників та створених ними брендів, і популяризуватиме розвиток жіночого підприємництва в Україні. Медіа-партнером конкурсу виступає видання «ELLE Україна».
Банк «КЛІРИНГОВИЙ ДІМ» підтримує проєкт, який реалізовується у рамках глобальної кампанії Visa з підтримки малого та середнього бізнесу #ПідтримайСвоїх (#WhereYouShopMatters).
Для участі у конкурсі потенційній учасниці потрібно з 16 вересня до 5 жовтня подати заявку на сайті nextsvoi.com.ua, заповнити аплікаційну форму, завантажити 3-5 зображень своєї продукції і коротке відео про власний бренд.
Експертна комісія конкурсу, до якої входять представники платформи «Всі. Свої» сформує шорт-лист з 20 учасниць конкурсу. І наприкінці жовтня трьох переможниць проєкту визначить професійне журі конкурсу.
Кожна з трьох переможниць отримає грошову винагороду у розмірі 100 000 грн. на розвиток власного бізнесу і персональні менторські сесії для розвитку своїх бізнес-навичок. Всі три переможниці зможуть розмістити продукцію на онлайн-платформі vsisvoi.ua.
А переможниця, яка посяде перше місце, також отримає можливість стати резиденткою «Всі. Свої» та представити продукцію свого бренду в одному з двох магазинів платформи «Всі. Свої» на Хрещатику в Києві.
Видання ELLE проведе фотосесії з переможницями та розповість про них та історії їхнього бізнесу на сторінках друкованого журналу і на сайті elle.ua.
Для участі у конкурсі та отримання більше детальної інформації, будь ласка, перейдіть за посиланням: nextsvoi.com.ua.
За матеріалами:
Кліринговий Дім
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас