СГ "ТАС" очолила рейтинг страховиків у 11 регіонах країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" очолила рейтинг страховиків у 11 регіонах країни

Особисті фінанси
22
За даними профільного видання Insurance TOP, яке днями оприлюднило рейтинги вітчизняних страховиків в розрізі регіонів, Страхова група «ТАС» за підсумками І півріччя 2020 року посіла перше місце за обсягами продажів у 11 областях України з 24-х. І це найвищий показник на вітчизняному страховому ринку! Ба більше, за результатами роботи в січні – червні поточного року СГ «ТАС» перевершила саму себе, збільшивши кількість «золотих медалей» в регіональних «перегонах» страховиків: ще рік тому компанія очолювала відповідні рейтингові таблиці у 10 областях України. І це ще не все, адже, окрім збільшення кількості регіонів, в яких здобула безперечну перемогу, СГ «ТАС» також спромоглася суттєво збільшити свій відрив від конкурентів!
Отже, СГ «ТАС» традиційно посіла перше місце серед страховиків Волині, Житомирщини, Кіровоградщини, Івано-Франківщини, Луганщини, Миколаївщини, Сумщини, Тернопільщини, Хмельниччини, Черкащини, а також стала лідером страхового ринку Рівненщини, де раніше була другою. Примітно, що, якщо за підсумками шести місяців минулого року обсяг продажів СГ «ТАС», наприклад, на Волині перевищував сукупну суму премій страховика, який посів другу сходинку рейтингу, на 13,9%, то за результатами І півріччя поточного року – вже на 36%. В свою чергу, на Івано-Франківщині розрив збільшився з 21,8% до 48%, на Черкащині – з 47,5% до 57,7%, на Кіровоградщині – з 55% до 70%. І це не ще межа!
Так, за підсумками січня – червня 2019 року СГ «ТАС» посіла на Хмельниччині перше місце, зібравши на 91% більше платежів, аніж «срібний» призер рейтингу, та за рік суттєво збільшила відрив, залучивши вже в 2,09 рази більше премій, ніж найближчий конкурент. На Миколаївщині минулорічний відрив в 49% цього року збільшився до 163%. Водночас на Тернопільщині обсяг залучених СГ «ТАС» премій в 2,74 рази перевищує аналогічний показник найближчого конкурента, а на Житомирщині – в 3,36 рази!
Почесне друге місце в регіональних «перегонах» страховиків Страхова група «ТАС» посіла на Донеччині, Закарпатті, а також Херсонщині, де за результатами січня – червня минулого року була третьою. Третю позицію за підсумками І півріччя СГ «ТАС» посіла у Вінницькій, Полтавській, Чернігівській областях, а також в Запорізькій, де раніше була четвертою.
Додамо, що в Львівській та Дніпропетровській областях СГ «ТАС» посіла п’яте місце серед найбільших страховиків регіону.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас