В Німеччині почали продаж квитків на аеротаксі, яке почне працювати через 2-3 роки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Німеччині почали продаж квитків на аеротаксі, яке почне працювати через 2-3 роки

Технології&Авто
412
Після майже 10 років розвитку стартап Volocopter готовий до того, щоб його парк аеротаксі нарешті злетів. І бренд настільки впевнений, що цей день вже близько, що вже продає квитки на ці поїздки, передає Robb Report.
Німецький авіастартап оголосив, що запускає бронювання квитків на свої найперші польоти. Кожен квиток «VoloFirst» включає в себе 15-хвилинний політ на одному з літаків VoloCity компанії, відео поїздки і офіційний іменний сертифікат від стартапу.
Видання повідомляє, що хоча Volocopter все ще очікує сертифікації від влади, він вирішив почати продаж квитків на свої рейси у зв’язку з успішними випробуваннями в Німеччині, Фінляндії та Сінгапурі. З огляду на те, що дозволу поки що немає, точної дати старту польотів немає. Volocopter розраховує почати комерційний запуск в наступні «два-три роки».
Компанія Volocopter, заснована на початку минулого десятиліття, розробила п’ять літаків, останній з яких, VoloCity, стане основою її парку аеротаксі. Цей 18-роторний eVOTL вміщує двох пасажирів, має запас ходу більше 21 миль і може розвивати максимальну швидкість 62 миль на годину.
Охочі мають можливість до 31 грудня зарезервувати місце на одному з рейсів Volocopter VoloFirst. Квитки коштують 300 євро (близько $355 доларів). Компанія оголосила, що буде доступно тільки 1000 місць, з яких на момент публікації залишилося тільки 641.
Нагадаємо: у вересні минулого року літальні апарати компанії Volocopter , так звані аеротаксі, вперше провели випробування над населеним пунктом в Європі, а не за його межами. Компанія обрала для демонстрації місто Штутгарт.
За матеріалами:
Mind
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас