Стало відомо, скільки коштуватиме в Україні Sony PlayStation 5 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки коштуватиме в Україні Sony PlayStation 5

Особисті фінанси
835
Ігрова консоль PlayStation 5 надійде у продаж у США і Японії 12 листопада, а в Європі, Україні та інших регіонах – 19 листопада, PlayStation 5 DIGITAL EDITION в Україні можна буде придбати за 12 999 грн, а PlayStation 5 з дисководом ULTRA HD BLU-RAY – за 15 999 грн.
Про це повідомляється у прес-релізі PlayStation Ukraine.
“На PlayStation 5 буде доступна найкраща лінійка ігор в історії PlayStation, включаючи Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Call of Duty: Black Ops Cold War і Demon’s Souls, для неймовірних вражень від геймінгу майбутнього”, – йдеться у повідомленні.
“Обидві моделі PS5 отримали один і той самий спеціальний процесор з вбудованими центральним і графічним процесорами для чудової графіки в якості до 4K, а також один і той самий надшвидкісний SSD з інтегрованим модулем I/O, який забезпечує блискавичне завантаження.
Обидві версії консолі забезпечать ефект повного занурення в ігри завдяки бездротовому контролеру DualSense і тривимірному звуку: завдяки цьому користувачам буде доступний однаково революційний геймплей, незалежно від того, яку PlayStation 5 вони оберуть”, – додали в компанії.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас