Перші 8 трамваїв прибули із Німеччини до Дніпра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Перші 8 трамваїв прибули із Німеччини до Дніпра

Особисті фінанси
93
У серпні 2020-го року УКРГАЗБАНК уклав дві угоди фінансового лізингу з комунальним підприємством «Дніпровський електротранспорт» Дніпропетровської міської ради на поставку 20 трамвайних вагонів із Лейпцигу.
Поставка вагонів здійснюється партіями, тож поки що перші 8 вже доставлені в Дніпро й адаптуються до роботи на коліях міста, адже ширина трамвайної колії в Лейпцигу – 1,4 метри, у нас – трохи більша за 1,5 метри. Після переобладнання вони працюватимуть на 12-му та 16-му маршрутах.
Трамваї переобладнують у міській вагоноремонтній майстерні – єдиній в Україні, де виконують такі адаптаційні роботи. Після переобладнання кожен вагон проходить випробування, і тільки потім випускається на маршрут. Після ремонту термін експлуатації таких вагонів подовжується на 10-15 років.
Решта 12 трамваїв з Лейпцигу прибудуть до міста наприкінці жовтня. Планується, що всі 20 вийдуть на маршрути вже до кінця року.
Нагадаємо, що минулого року місто вже придбало 20 трамваїв, які працювали в Німеччині. Наразі ці вагони перевозять пасажирів на 11-му та 15-му маршрутах.
За матеріалами:
Укргазбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас