Топ-10 популярних країн: які напрямки найчастіше шукають туристи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Топ-10 популярних країн: які напрямки найчастіше шукають туристи

Світ
1046
Аналіз пошукових запитів в Google компанії Official-esta.com показав, що переваги туристів не сильно змінилися в зв’язку з коронавірусів.
Про це повідомляє Traveldailynews.
Незважаючи на всю “короноістерію”, туристи продовжують шукати місця, де б їм провести канікули чи відпустку.
Джейн Форестер, директорка з міжнародного розвитку на Official-esta.com, так коментує рейтинг: “Цілком природно, що деякі люди можуть побоюватися повернення до нормального життя та подорожей в тому форматі, як це було раніше. Дуже важливо, щоб ми знову почали подорожувати, щоб приносити прибуток компаніям, що перебувають у туристичному секторі, і забезпечили мінімізацію подальших втрат робочих місць у галузі. В результаті, ми повинні знайти баланс між насолодою від подорожей і безпечним та відповідальним відпочинком, щоб запобігти подальшим хвилям вірусу COVID-19”.
У першій трійці лідерів за привабливістю опинилися Італія, Мальдіви і Мексика. В першу п’ятірку також потрапив і закритий наразі Таїланд, а також карантинна Іспанія.
Так, Італія, з якої Європою пішла пандемія коронавірусу і карантину, виявилася лідером за числом пошукових запитів. Середній щорічний глобальний пошук “подарував“ їй понад 1,9 млн запитів. Серед тих, хто шукає відпустку в Італії, більше 27 тисяч  запитів на місяць, надходять з Великобританії, за ними слідують США з 4,4 тис. запитів в місяць.
Друге місце взяли Мальдіви – їм належить 1.79 млн запитів.
На третьому місці по пошуковим запитам туристів в Google – Мексика – 1, 72 млн запитів.
Четверте місце посідає Таїланд – хоча країна «закрита» наглухо для будь-яких туристів, і послідовно скасовує всі плани відкритися, 1,55 млн туристів шукають можливості туди потрапити.
Закриває п’ятірку лідерів Іспанія – її шукали 1,52 млн разів.
У другій п’ятірці опинилася Канада – 1,5 млн пошуків. Очевидно, що на це місце її привели туристи з США. Далі йде Греція – 1.46 млн, а також улюблена українськими туристами Туреччина – 1,45 млн. Замикають першу десятку Японія і Австралія – ​​це теж завдяки американцям.

Туристичне страхування

За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас