Американці випустили одноколісний позашляховик (фото,відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці випустили одноколісний позашляховик (фото,відео)

Технології&Авто
1458
Зі зростанням популярності персонального електротранспорту збільшується розмаїття його видів. Електричні самокати і скутери, гіроборди та уніцикли всіх форматів сьогодні випускають вже чимало фірм. Американці з InMotion вирішили, що вже настав час для позашляхового моноколеса.
Уніцикл InMotion V11 спроектований спеціально для бездоріжжя. Він оснащений підвіскою з ходом у 70 мм, 18-дюймовою широкою шиною з агресивним протектором, оптикою спереду і ззаду, захищений від пилу та вологи. Важить пристрій 27 кг і може катати вершника вагою до 120 кг.
У рух V11 приводить електромотор на 2200 Вт (2,9 к.с.), що живиться від акумулятора на 1500 Вт-год / 84-вольт. Уніцикл розвиває максимальну швидкість у 50 км/год і здатен долати на одному заряді батареї до 121 кілометра.
Американці випустили одноколісний позашляховик (фото,відео)
Цікавою особливістю цієї моделі є подвійна зарядка: уніцикл можна заряджати одночасно на двох зарядках, зменшуючи час, потрібний на цей процес, з 10 до 5 годин. Інші особливості включають відкидну ручку, яка дозволяє катати одноколісний велосипед поруч із користувачем, як колісну валізу, та вбудовану підставку.
InMotion V11 зараз доступний для попереднього замовлення – зарезервувати транспорт можна за допомогою депозиту у 500 доларів, які будуть включені у повну вартість уніцикла, яка становить 1999 доларів. Замовники почнуть отримувати свої девайси до кінця цього місяця.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас