Volkswagen представив новий Golf з кузовом універсал і позашляхову версію (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen представив новий Golf з кузовом універсал і позашляхову версію (фото)

Технології&Авто
6046
У Volkswagen Golf восьмого покоління з’явився звичайний універсал Variant і його вседорожня версія Alltrack. На європейський ринок новинки вийдуть до кінця нинішнього року.
У порівнянні з Golf Variant попереднього покоління універсал додав у розмірах. Його довжина склала 4633 міліметра – на 71 міліметр більше, ніж у попередника, а колісна база витягнулася на 51 міліметр до 2686 міліметрів. Ширина і висота універсала аналогічні показникам хетчбека Golf нової ітерації, а в довжину Variant більший на 349 міліметрів.
Volkswagen представив новий Golf з кузовом універсал і позашляхову версію (фото)
Завдяки збільшеним габаритам простір для ніг задніх пасажирів виріс на 38 міліметрів. Обсяг багажника при цьому збільшився несильно – лише на шість літрів – до 611 літрів. При складених сидіннях другого ряду там можна вмістити до 1642 літрів вантажу. П’яті двері Variant відкриваються без рук, а в багажнику з’явилися нові гачки для сумок, кріпильні кільця і дві розетки – на 12 і 230 вольт.
Volkswagen представив новий Golf з кузовом універсал і позашляхову версію (фото)
Моторну гамму й інше оснащення універсал повністю запозичив у хетчбека. На ринках Європи хетчбек пропонують з 1,0-літровими і 1,5-літровими бензиновими двигунами TSI evo, 2,0-літровими дизелями TDI і гібридними силовими установками. Також вже заявлена “заряджена” версія Variant R, яка отримає чотирициліндровий мотор об’ємом 2,0 літра і повний привід.
За матеріалами:
Autoconsulting
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас