Samsung розповіла про унікальні фішки складаного Galaxy Z Fold 2 (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung розповіла про унікальні фішки складаного Galaxy Z Fold 2 (відео)

Технології&Авто
541
Представлений нещодавно складаний смартфон з гнучким дисплеєм Galaxy Z Fold 2, крім флагманської начинки, отримав оригінальний режим роботи Flex, що передбачає нестандартне використання вбудованої камери. Представники компанії вирішили в подробицях розповісти про його роботу і можливості.
Завдяки наявності гнучкого дисплея і розташованій на тильній стороні камері власник Galaxy Z Fold 2 може робити фотографії під різним кутом відносно композиції, встановивши пристрій на плоску поверхню і повернувши дисплей. Використовуючи режим Flex, вдасться створювати групові селфі у високій роздільній здатності.
У зв’язку з тим, що один з датчиків камери отримав збільшену в 1,65 рази матрицю, Galaxy Z Fold 2 добре справляється зі зйомкою в умовах недостатнього освітлення. Також модель оснащена просунутим режимом Pro Video для запису відеороликів. При цьому частина екрана може виконувати роль видошукача, а інша – попереднього перегляду Dual Preview. З його допомогою користувач, якого фотографує власник Galaxy Z Fold 2, може побачити себе, немов у дзеркалі.
Друге покоління гнучкого смартфона Samsung отримало флагманський процесор Snapdragon 865+, 12 ГБ оперативної пам’яті, акумулятор ємністю 4500 мАг і п’ять камер: три основні 12-мегапіксельні і дві фронтальні з роздільною здатністю по 10 Мп. Смартфон оснащений двома дисплеями: внутрішнім гнучким з роздільною здатністю 2208х1768 пікселів при діагоналі 7,6 дюйма і зовнішнім – діагоналлю 6,23 дюйма з роздільною здатністю 2260х816 пікселів.
Смартфон надійде в продаж у вересні за ціною $2000.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас