Суд заарештував президента банку "Аркада" на 60 днів з альтернативою внесення 21 млн грн застави — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд заарештував президента банку "Аркада" на 60 днів з альтернативою внесення 21 млн грн застави

Фондовий ринок
714
Суд заарештував президента АТ АКБ “Аркада” (Київ) на 60 днів з альтернативою внесення застави в сумі 21 млн грн.
Як повідомляється на сайті прокуратури Києва, президент “Аркади” підозрюється в привласненні грошових коштів фондів фінансування будівництва житлових комплексів “Еврика” і “Патріотика” в сумі 50 млн грн (ч. 5 ст. 191 КК України).
“Станом на 15:00 понеділка інформація про внесення застави в прокуратуру не надходила”, – повідомила агентству “Інтерфакс-Україна” прес-служба прокуратури Києва в понеділок.
Раніше повідомлялося, що на початку вересня правоохоронці повідомили президента банку “Аркада” про підозру.
“Проведеним досудовим розслідуванням встановлено, що в червні 2018 року підозрюваний, перебуваючи на посаді голови правління АТ АКБ “Аркада”, разом зі своїми спільниками розробив і реалізував схему привласнення грошових коштів фондів фінансування будівництва житлових комплексів “Еврика” і “Патріотика”, керуючим яких є АТ АКБ “Аркада”, – повідомила прес-служба прокуратури Києва.
У міськпрокуратурі пояснили, що шляхом видачі кредиту і подальшого проведення операцій з використанням суб’єктів господарювання, які не пов’язані з “Аркадою” і підконтрольні безпосередньо підозрюваному, з фондів фінансування будівництва було виведено кошти в сумі 50 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас