Samsung запатентувала прозорий смартфон з OLED-дисплеєм (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung запатентувала прозорий смартфон з OLED-дисплеєм (фото)

Технології&Авто
632
Продовжуючи експериментувати з форм-фактором смартфонів, компанія Samsung запатентувала дизайн гаджета, в якому використовується прозорий дисплей. Розробку цього пристрою вже кілька років ведуть Sony і LG, але досі жодна компанія так і не показала готовий прототип.
Дизайнери порталу LetsGoDigital опублікували як патентні зображення, так і концепт-рендери апарата, створені на їх основі – згідно з публікацією, особливістю моделі стане відсутність видимих ​​електронних компонентів у корпусі пристрою.
Основою для подібного гаджета пропонується використання OLED-дисплея. У патенті зазначено, що дисплей може бути як жорстко зафіксований в корпусі, так і згинатися. При цьому під час взаємодії з інтерфейсом користувач зможе бачити буквально крізь екран смартфона.
Samsung запатентувала прозорий смартфон з OLED-дисплеєм (фото)
Примітно, що схематичні креслення Samsung відрізняються від концептів інших виробників – в ньому не передбачено широкої області, в якій будуть розміщуватися електронні компоненти.
Samsung запатентувала прозорий смартфон з OLED-дисплеєм (фото)
На жаль, надані зображення демонструють можливий концепт пристрою лише на папері. Samsung поки жодного разу не називала навіть можливих термінів випуску мобільного гаджета з прозорим дисплеєм.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас