Vivo презентувала смартфон, який змінює колір корпусу (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Vivo презентувала смартфон, який змінює колір корпусу (відео)

Фондовий ринок
481
Компанія Vivo презентувала смартфон, який може змінювати колір корпусу залежно від побажань свого власника. Про це повідомляє Xda-developers.
Особливість технології варіативної зміни кольору корпусу полягає у використанні спеціального електрохромного скла. Під впливом електричного струму з різними характеристиками скло здатне змінювати забарвлення.
Під час короткої демонстрації, представленої авторитетними інсайдерами Ice Universe і Digital Chat Station, був продемонстрований гаджет, здатний змінювати своє градієнтне забарвлення з сапфірово-синього до сріблясто-білого. Для запуску процесу зміни кольору виробник передбачив апаратну клавішу.
За словами представника Vivo, це стало можливим завдяки електрохромному склу, тонованому за допомогою методу, який використовується для вікон. Модель смартфона виробник не розкриває.
Як припускає видання, швидше за все, мова йде про прототип однієї з майбутніх новинок бренду.
Витік внутрішніх документів Google свідчить, що компанія запланувала випуск власного складаного смартфона серії Pixel на четвертий квартал наступного року. Пристрій під кодовою назвою Passport явно вказується як “складаний” і включений в загальний список моделей Pixel.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас